.: MAIN INDEX :.


ONEXOX DEALERFAQs 


Agent Login


GOLD Dealer Login


ONEXOX Dealer Login


Tambah Deposit PLAN AGENT

Tambah Deposit GOLD DEALER

 

 
 
 

.: LATEST NEWS :.

25 MARCH 2016 : NEW Pakej GOLD DEALER!!! Hanya RM50 Pendaftaran.

 
 
 

Guest Online: 1

 

 

 
 
 
Iklan Banner

(RM10.00/Bulan)

 

Terms & Conditions

Sebelum mendaftar, sila baca syarat dan terma yang telah digariskan. Anda dianggap telah bersetuju dengan syarat dan terma sekiranya anda mendaftar bersama kami.

1. Dengan mendaftar dengan etopup2u.com, anda bersetuju menerima apa-apa makluman, berita terkini, dan sebagainya berkenaan dengan dari kami samaada melalui email, telefon, sms dan pos. Jadi, anda tidak boleh menganggap penerimaan bahan maklumat dari kami kepada anda sebagai SPAM.

2. Etopup2u.com.my berhak mengubah harga prepaid pada bila-bila masa tanpa mengeluarkan notis terlebih dahulu.

3. Anda bersetuju pihak etopup2u.com menyimpan wang anda untuk kegunaan anda pada masa hadapan sekiranya anda mendepositkan wang ke dalam akaun kami.

4. Kami tidak boleh dipersalahkan sekiranya anda gagal memberi nombor telefon yang betul semasa proses tambah nilai. Anda bertanggungjawab sepenuhnya untuk memberi nombor telefon yang betul untuk mengelakkan sebarang kesilapan.

5. Kami tidak boleh dipersalahkan sekiranya anda memasukkan nombor akaun yang salah semasa membuat deposit.

6. Anda tidak dibenarkan menyalahgunakan kegunaan laman web ini untuk sebarang tujuan yang tidak elok.

7. Kami berhak untuk mengubah, memindah, menambah, menghentikan sebarang perkhidmatan website ini tanpa sebarang notis.

8. Anda hendaklah mendaftar menggunakan maklumat anda yang sebenar. Pendaftaran yang menggunakan maklumat yang salah dan palsu seperti email dan nama akan di sekat.

9. Komisyen hanya layak diterima oleh pelanggan yang membuat pembayaran pendaftaran ahli VIP. Tiada had umur dan terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Kami mempunyai hak untuk menukar Komisyen ahli VIP.

10. Ahli VIP yang bank in Modal deposit dan tidak menghantar sms untuk topup deposit anda dalam tempoh 7 HARI, Modal anda akan luput.

11. Ahli VIP menjual topup tetapi pelanggan tidak menerima topup, anda diberi tempoh 10 Hari untuk membuat laporan kepada admin, jika gagal kami tidak akan refund kepada anda. Buat Laporan di sini.

12. Anda berhak untuk mengiklankan, mempromosikan website anda untuk membolehkan anda menerima komisyen. Penghantaran email SPAM adalah dilarang sama sekali. Kami tidak bertanggungjawab keatas tindakan yang dikenakan disebabkan email spam yang anda hantar.

13. Kami tidak teragak-agak untuk mendakwa atau mengambil tindakan undang-undang sekiranya terdapat pihak yang melabelkan perniagaan ini sebagai skim cepat kaya, skim piramid dan sebagainya demi untuk melindungi perniagaan ini dan semua ahli program affiliate ini.

14. Kami tidak bertanggungjawab keatas kerugian, masalah atau apa sahaja disebabkan oleh program ini. Sebarang tuntutan tidak dilayan

15. Kami mempunyai hak untuk meminda Syarat-syarat dan Peraturan ini pada bila-bila masa sekiranya difikirkan wajar. Sebarang pindaan pada Syarat-syarat dan Peraturan ini akan diletakkan di dalam Laman Web dan dianggap berkuatkuasa pada tarikh ianya dipaparkan. Penggunaan Laman Web secara berterusan oleh Ahli menandakan persetujuan Ahli terhadap pindaan kepada Syarat-syarat dan Peraturan ini. Ahli-ahli digalakkan melayari Laman Web dengan kerap untuk memerhatikan pindaan-pindaan yang dibuat kepada Syarat-syarat dan Peraturan.

 

 

Copyright ©2009-2016 etopup2u.com